BEAUTY BY RENATE

Voor een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling kunt u terecht bij Schoonheidssalon Renate in Hoofddorp. Maar zeker ook wanneer u verlangt naar huidverbetering. Iedereen is uniek, daarom is elke gezichtsbehandeling, of het nu gaat om ontspanning of huidverbetering, aangepast op uw wensen! Om de behoeften van de huid te analyseren wordt er gebruik gemaakt van de hannah Skin analyser. Aan de hand van de gemeten huidwaardes vocht, vet en pH, zal de behandeling afgestemd worden op wat uw huid nodig heeft.

HANNAH GEZICHTSBEHANDELINGEN

 • HANNAH MEET&TREAT
  De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen!
 • HANNAH XPRESS
  In de hannah Xpress, staan  de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid.
 • HANNAH XPERIENCE
  Tijdens de hannah Xperience wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!
 • HANNAH RIMPEL REDUCTIE THERAPIE
  De hannah Rimpel Reductie Therapie is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van rimpels, littekenvorming en andere huiddefecten. In kuurverband is de Rimpel Reductie Therapie zeer effectief. Het doel van de Rimpel Reductie Therapie is het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats.
 • HANNAH GLYCOLZUUR PEELING
  Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner  gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.
 • MICRODERMABRASIE
  Tijdens de microdermabrasie behandeling wordt een fijne straal microkristallen door middel van een vacuümzuigkracht langs de huid gezogen. De kristallen “zandstralen” zo steeds een klein laagje van de opperhuid af. De dieptewerking is afhankelijk van de ingestelde zuigkracht van de vacuümpomp, en de snelheid waarmee microkristallen langs de huid worden gezogen en het aantal banen over hetzelfde gebied. Op deze manier is microdermabrasie een doseerbare en controleerbare behandeling.

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

Tijdens de hannah bindweefselmassage wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd. Hierdoor werkt deze stevige massage op verbetering van de huidstructuur, versteviging van de huid en reductie van blokkades. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor de huidconditie geoptimaliseerd.

BOOTCAMP YOUR SKIN

Voor intense huidverbetering kan Renate een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden.

JULIETTE ARMAND GEZICHTSBEHANDELINGEN

 • JULIETTE ARMAND CHRONOS THERAPY
  Chronos Therapy is een behandeling waarmee de tekenen van huidveroudering voorkomen en bestreden kunnen worden. De huid is de meest belangrijke bescherming van het lichaam, waarbij Chronos Therapy op zijn beurt functioneert als een beschermend schild voor de huid tegen drie vijanden: een tekort aan vocht, biologische veroudering en oxidatieve schade veroorzaakt door externe factoren.
 • JULIETTE ARMAND ACNE THERAPY
  Krijg grip op acne met de efficiënte en betrouwbare acne therapy van Juliette Armand. De producten in deze therapie
  bevatten werkstoffen die de groei van de bacterie welke acne veroorzaakt remt. Door de talgafscheiding te reguleren wordt de huid gematteerd en de natuurlijke vet/vochtbalans hersteld. Draagt bij aan het reduceren van ontstekingen en irritaties.
 • JULIETTE ARMAND AGING REGULATOR THERAPY
  Deze therapie reguleert de biologische huidveroudering en is erop gericht de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. Door het zelfreinigende mechanisme van de huidcellen te activeren kan de huid zich ontdoen van het beschadigde DNA en wordt de natuurlijke huidregeneratie ondersteund. De huid wordt tevens intensief gehydrateerd
  en ziet er direct fris en stralend uit.

OVERIGE GEZICHTSBEHANDELINGEN

 • HARSEN BOVENLIP
 • HARSEN KIN
 • VERVEN WIMPERS
 • VERVEN WENKBRAUWEN
 • EPILEREN WENKBRAUWEN

Wilt u heerlijk komen genieten van een behandeling of gaat u voor huidverbetering?

U bent van harte welkom bij Schoonheidssalon Renate in Hoofddorp!