Behandelingen

HANNAH XPERIENCE

Tijdens de hannah Xperience wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage,  één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering!  Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!

HANNAH RIMPEL REDUCTIE THERAPIE

De hannah Rimpel Reductie Therapie is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van rimpels, littekenvorming en andere huiddefecten. In kuurverband is de Rimpel Reductie Therapie zeer effectief. Het doel van de Rimpel Reductie Therapie is het terugbrengen van het natuurlijke volume van de huid naar de oorspronkelijke plaats.

HANNAH TRANS6PEEL

Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner  gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is.

HANNAH BINDWEEFSELMASSAGE

Tijdens de hannah bindweefselmassage wordt de huiddoorbloeding gestimuleerd. Hierdoor werkt deze stevige massage op verbetering van de huidstructuur, versteviging van de huid en reductie van blokkades. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor de huidconditie geoptimaliseerd.

BOOTCAMP YOUR SKIN

Voor intense huidverbetering kan Renate een speciaal behandelprogramma en productadvies samenstellen. Door de behandeling in kuurverband toe te passen, werkt het als een bootcamp voor je huid en zal de huidverbetering sneller en intensiever in de diepte plaats vinden.

OFFICE TREATMENT

In drukke tijden is het soms lastig een moment voor jezelf te vinden. Met de Office Treatment is dat verleden tijd. Tijdens deze korte en intense behandeling wordt de celvernieuwing van de huid geactiveerd. De tekenen van huidveroudering worden voorkomen en bestreden. Een stralende huid met een gladde structuur en een egale teint is het resultaat. Deze behandeling is ook te combineren met een hannahXperience.

KRX CO2 CARBOXY THERAPIE

Carboxy therapie is een innovatieve therapie waarbij CO2 (koolstofdioxide) rechtstreeks in de huid wordt gebracht. Zodra CO2 wordt geabsorbeerd in de huid, maken rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij en de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. Deze therapie is ook te combineren met een hannahXperience.

Ultra V-Tox Lift masker

Ultra V-Tox Lift masker is een speciale behandeling voor het ‘optillen’ en glanzend maken van de huid. Het is gemaakt om fijne lijntjes te behandelen, de huid zichtbaar te liften, poriën te zuiveren en te verfijnen. De huid verbetert zichtbaar omdat het masker ook dode huidcellen verwijdert! Het masker bevat: collageen, 11 peptiden en niacinamide.

Dit masker is een mooie aanvulling op een hannahXperience. 

GREEN SEA PEEL

De Green Sea Peel  is 100 % biologisch en zorgt voor een natuurlijke manier van peelen zonder het gebruik van zuren. 

De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst, en bestaat uit gehydrolyseerde spicula (zeespons). 

Het stimuleert de huid, doordat er tijdens de behandeling /spicula’s in de huid worden gewreven. 

De Green Sea Peel poederoplossing wordt gemengd met een activator om de huid te voeden en te verzachten.

Deze behandeling is geschikt voor:

Onzuivere huid, acnégevoelige huid, grove poriën, vette huid, rokershuid, zon beschadigde huid, vale huid, rimpels en fijne lijntjes, pigmentatie. 

Microneedling met Dermapen4

Micro needling met behulp van de Dermapen4 is een behandelmethode voor het verbeteren van de huid. Met behulp van kleine naaldjes die minuscule kanaaltjes in de huid maken wordt de huid getriggerd om op een natuurlijke manier te gaan herstellen. Tijdens dit proces komen er actieve groei- en helende factoren vrij. Deze zorgen ervoor dat collageen en elastine aanmaak wordt versneld. De huid hersteld, verfraaid en vernieuwd zich, waardoor de huid strakker, gladder en steviger aanvoelt.

Dermapen4 micro needling pen maakt gebruik van 16 kleine naaldjes welke vibrerend kleine kanaaltjes in de huid maken. Direct wordt de huid getriggerd om op een natuurlijke manier te gaan herstellen. Door de kanaaltjes kan de aangebrachte tussenvloeistof dieper in de huid komen om daar zijn werk te doen. De tussenvloeistof wordt op uw huidtype en behandelindicatie aangepast om zo een optimaal resultaat te kunnen bereiken met de behandelingen. Hierbij speelt de lengte van de naaldjes ook een belangrijke rol, deze worden aangepast op het behandelgebied en behandelindicatie. De huid is namelijk niet overal op het lichaam even dik. 

 

Waar is microneedling geschikt voor?

Behandeling met de Dermapen4 is geschikt voor de volgende indicaties:
– Acne
– Acne littekens
– Littekens
– Fijne lijntjes en rimpels
– Pigmentatie
– Vergrote poriën
– Rosacea