PRODUCTEN

Het hannah systeem bestaat uit een effectief stappenplan waarbij huidverbetering wordt gerealiseerd. Een zeer belangrijk onderdeel van het hannah systeem is de samenwerking tussen cliënt en huidcoach. Onder mijn begeleiding zal je dagelijks thuis je huid verzorgen, zo werken we samen aan de verbetering van je huid. Je ontdekt snel de toegevoegde waarde van het hannah systeem!

Meten is weten!
Meten, daar begint alles mee! In het eerste gesprek worden de wensen eerst besproken, waarna de huid vervolgens nauwkeurig wordt gemeten met behulp van de hannah Skin Analyzer. Op basis van de huidanalyse kan er worden vastgesteld wat de situatie is van de huid. Op basis van de metingen van je huid en jouw behoeften wordt een effectief behandelplan opgesteld waarbinnen ultieme huidverbetering wordt nagestreefd.

 

Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, onder andere door de productlijnen ELEMENTS en SKINBOOSTERS.

 

De onderscheidende behandelprotocollen zijn met zorg samengesteld en hebben een synergetische werking met de producten voor thuisgebruik.

 

Door de intensiteit hiervan zijn deze uitermate geschikt om in kuurverband te gebruiken.

De DP Dermaceuticals zijn uniek. 

Jij wilt het beste voor je huid. We begrijpen dat. 

Daarom is er jarenlang onderzoek gedaan aan het ontwikkelen van een huidverzorgingsassortiment om de resultaten van uw Dermapen microneedling te verbeteren.